saya,awak,dia & kamu ....

assalamualaikum :)

heehe i want too share smething that had happen yesterday ..
merupakan memory yang terindah bagi aku. HAHAHAH
17.4.2011 merupakan hari yang paling bahagia buat kami kami.

thanks to muhammad izzHARIZ dan muhamad aiMAN,
sebab walaupun korang penat korang tetap bawa kami kami nie Siti Noraika dan Nur Akmarina
jalan jalan. heehe

nak ngk gamba kami kami berjalan ?

JENGJENGJENG ..











 eeeeeee !!



cantik tak saya ? heehe

 aku suka menyelit . ^-^

muka penat. HAHAHHA
apa hal nie ?
 kepanasan ..
 hahahhaha
 tak sama tinggi dho !
 thanksy aiman. suka gamba nie !
 serabut .

malu malu . ;D
 babe, suka gamba nie laa. cantik. nnty saya nak cuci nie gamba. HAAHHA
nie domo saya. HEEHE


nie laa memory yang paling indah buat KAMI.. nie saje laa aku nak share ngn korang. hope takde sape yang jealous sebab awak dan saya SINGLE . dia & kamu adalah COUPLE .. so , takde bendenya nak di jealous kan .. HARAP MAAF .. kepada sesiapa yang jealous , tak terniat punn nak jealous kan sape sape , just nak kongsi kebahagiaan KAMI KAMI ngn korang semua .. hope memory nie akan terulang lagi. heehe

and thanksy again :)) love you  laaa. HAHAH

No comments:

Post a Comment