Saat Terakhir :{


Assalamualaikum , hai :} kau sehat ? lama tak dengar kabar kau kan . Hmm kay kau bz kan , takpaa laa aku faham . Aku rindu kau laa babe ! Asal eaa ? HAHA tapi macam kelakar kan . Okey whatever , kau tahu kenapa aku letak lagu nii ? Mungkin kau tahu kenapa , kau ingat tak lagu nii kau bagi kat aku ? Mungkin , kau lupa kan , takpa aku tak kesah kau kan dahh ada life baru dengan orang lain mybe :} 

Sekarang kau dengan aku dahh tak bertegur , berbual , lepak . Mungkin kau baik dengan aku ada makna . Takpa laa babe , aku dahh tak kesah dahh tu semua , asalkan kau bahagia dengan hidup kau :'> aku hanya mampu doakan sahaja . Bila kawan2 aku sebut nama kau , aku terdiam tak tahu kenapa . Hmm , aku tak layak untuk kau lagi :') bila kawan2 aku cerita pasal kau , aku suka , kadang2 aku buat tak tahu . Sebab tak perlu kott aku nak dengar cerita yang dahh lama :)


Kau dengar laa lagu nii baik2 yee . Aku bagi lagu nii untuk kau :) tu punn kalau kau sudi . Aku akan rindu kau selalu babe :) kau jaga diri . Dan kau jawab exam betol2 eaa :)



Love' AIEKA
XOXO

No comments:

Post a Comment